Pályázatoka kedvezményezett neve: Frost & Go Kft.
 a projekt címe: Raktárkapacitást növelő beruházás

a szerződött támogatás összege: 125,028 millió Ft
 a támogatás mértéke (%-ban): 70,0 %
 a projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés eredménye: 1 db Dexion állványrendszer beszerzése történt, amely két terem automatizált tárolását teszi lehetővé. Ezáltal 30 %-al nőtt a tárolási hatékonyság, a ki és a betárolási idő negyedére csökkent, 2 ember munkája került megtakarításra. Továbbá még 1 db elektromos villástargonca került beállításra, melynek feladata az áruk anyagmozgatása, így az anyagmozgatási kapacitás is növekedni tudott. Új iroda épült bruttó 111,3 m2 területen, melynek hűtését és fűtését korszerű, levegő-víz hőszivattyú látja el Az irodához parkoló, járda, akadálymentes feljáró is készült.

Tűzi víztározó került kiépítésre, 350 m3 kapacitással,  mely oltóvíz tárolására alkalmas.

Vízlágyító rendszert került telepítésre, mely tisztítja és egyben vas-mangántalanítja is a vizet ezáltal hűtőrendszer hatásfoka 25 %-al nőtt, és a technológiai folyamatokból adódóan energiamegtakarítást is eredményez a jövőben.

Továbbá informatikai képzés valósult meg 1 fő részére 30 órában.

Arculat–és grafikai tervezés történt 50 órában. A fejlesztés 50.000 e Ft többletbevételt, és 10 % költségmegtakarítást generált. A fenti fejlesztéseknek megfelelően az automatizált raktár tér mértéke így már elérte a kapacitás 50 %-át.

a projekt befejezési dátuma: 2024. 02. 24.
projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-01129

GINOP Plusz-3.2.1-21

Munkaviszony melletti képzés és bértámogatás

Kedvezményezett neve: Frost&Go Kft.

A szerződött támogatás összege: 8 784 000 Ft

A képzés elnevezése: Munkavállalói kompetenciafejlesztés

A képzés célja: A képzés célja, hogy a képzésben résztvevők tréneri irányítással megismerjék és a gyakorlatban alkalmazzák a különféle munkavállalói tevékenységhez kapcsolódó soft skill kompetenciák formálási, fejlesztési lehetőségeit, különös tekintettel a kommunikációs készségre.

A képzés részletes bemutatása:

munkavallaloi_kompetenciafejlesztes_280ora_kontaktus.pdf (kontaktusegyesulet.hu)

A képzés tervezett befejezési dátuma: 2023. 07. 31.